Ruilen en retourneren

Ruilen en Retourneren

14 dagen zichttermijn
For Your Pants Only biedt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kun je het product passen en beoordelen. Mocht je niet tevreden zijn kun je het product in originele, onbeschadigde verpakking aan ons retourneren. Let op: duidelijk gedragen (nieuwe) kleding of producten met gebruiksschade, worden niet teruggenomen.

Kan ik een artikel ruilen of retourneren?
Artikelen kunnen binnen 14 werkdagen na verzending van je bestelling geruild of geretourneerd worden. Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn, dan kun je een ander artikel uitkiezen. Als je de bestelling in zijn geheel retour stuurt en deze is akkoord en netjes bevonden, zullen wij je betaling, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, terugstorten. Stuur je een deel van de bestelling retour, betalen wij het bedrag van de geretourneerde producten, exclusief eventueel betaalde verzendkosten. De producten moeten in de originele, onbeschadigde verpakking (indien aanwezig) en met aangehecht kaartje teruggestuurd worden. Als het kaartje niet aan het artikel vastzit, zal het niet in behandeling genomen worden. De verzendkosten van de retouren worden helaas niet door ons vergoed. Ook dien je het ruil- of retourformulier, ingevuld, mee te sturen. In geval er sprake is van ruiling voor een andere broek of andere maat, dan betalen wij je retourkosten (alleen binnen Nederland!) en wordt het nieuwe artikel je kosteloos toegestuurd. Dit geldt alleen als er sprake is van een vergelijkbaar bedrag. RETOUREN EN RUILINGEN GRAAG VOORAF VIA MAIL OF TELEFOON MELDEN! Dit om misverstanden of verkeerde adressering te voorkomen!

Let op: Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, niet gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt te zijn. Ruilingen en retouren moeten voorzien zijn van de originele binnenverpakking (indien aanwezig) en bijbehorend kaartje aan het artikel. Artikelen die hier niet aan voldoen worden niet in behandeling genomen! Er wordt in dat geval geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Eventuele kosten die For your pants only heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan je worden doorberekend. Wil je het beschadigde of gebruikte artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handlingskosten.

Pakketten die onder rembours naar ons verzonden worden, worden helaas niet geaccepteerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor ruilingen/ retouren die zoek zijn geraakt met de post.

Zijn er kosten verbonden aan het ruilen van een product?
Alleen de kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Indien je ruilt voor een vergelijkbaar artikel tegen een vergelijkbaar bedrag, betalen wij jouw retourkosten (alleen binnen Nederland!) en wordt het nieuwe artikel je kosteloos toegezonden.

Hoe kan ik ruilen/retourneren?
Je kunt het product retour sturen naar:

For Your Pants Only
De Binderij 60-B
1321 EK Almere

Let op: Binnen Almere worden retouren gratis opgehaald.

Wanneer krijg ik mijn geld terug bij retourneren?
Uiterlijk binnen 14 dagen na retour wordt je geld teruggestort op je rekening.

Voor verdere vragen
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Deze kun je bereiken via mail of via: 0365468041